Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

iOdhadce.cz

Potřebujete zpracovat znalecký posudek? Stavíte dům a chybí Vám PENB? Nebo řešíte dědické řízení a hledáte někoho, kdo pro Vás zpracuje odhad pro dědictví? Potřebujete znát rychle tržní cenu nemovitosti?

Obraťte se na nás. Pracujeme rychle a efektivně přes náš portál iOdhadce.cz, kde je možné online zažádat o vypracování uvedených služeb. Ihned vidíte cenu za službu a další podrobnosti o objednávce.

Internetový portál iOdhadce.cz poskytuje komplexní služby v oblasti oceňování nemovitostí a energetické náročnosti budov po celé České republice. Působíme na českém trhu od roku 2009. Tento nadčasový internetový projekt propojuje zákazníky se znalci a energetickými specialisty.

Odhad online startuje na cenách od 127 Kč. Vše vyřídíte rychle z Vašeho domova. Odhady online Vám poskytují orientační určení obvyklé ceny nemovitosti (rodinného domu, bytu, pozemku, garáže…). Výstupní dokument s lokalizací, popisem a odhadovanou cenou obdržíte v elektronické podobě.

Znalecký posudek je potřeba zejména pro finanční úřady (stanovení daně z nabytí nemovité věci), bankovní účely (hypotéky), exekuční a insolvenční řízení, vypořádání SJM, za účelem prodeje či koupě nemovitosti, soudy a další.

Časté využití služeb iOdhadce.cz je i pro účely vytvoření průkazu energetické náročnosti budovy (PENB), který je potřeba například při stavbě nového domu, prodeji nemovitosti, žádání o dotace atd.

S klientem komunikujeme pomocí naší propracované „online kanceláře“, která je dostupná z našeho webu. Umožňuje správu objednávek, přehled stavů, vystavení faktur a platebních údajů. Celá aplikace je velice intuitivní, přehledná a jednoduchá.

Naše služby jsou určeny pro jednotlivce, ale i pro firmy, které potřebují ke své činnosti některý z druhů posudků či odhadů. Působíme po celé České republice a máme zájem o navazování nových dlouhodobých obchodních kontaktů. Spolupracujeme s experty, kteří se zabývají prodejem, odhadem, financováním a celkovým servisem v oblasti realit. Jsme rádi, že Vám naše efektivní poskytování služeb pomáhá a snažíme se průběžně o jejich vývoj a zlepšování.

Comments are closed.