Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vůbec nejste schopni usnout, nebo se naopak moc brzo budíte, jelikož vás pořád ruší pouliční osvětlení?

V průběhu letních dnů jste dáni všanc slunečním paprskům, které neustále praží do vašich oken? Případně netoužíte po okukování zvědavými sousedy? Při řešení podobných otázek stojí většina zákazníků před stejným rozhodnutím – zvolit vnitřní stínění, nebo i venkovní stínění. Čas od času jsou ideálním východiskem z problému venkovní žaluzie,  venkovní rolety, markýzy, pergoly, ale také svislé fasádní clony, jindy naopak pomohou vnitřní žaluzie, případně látkové sítě nebo sítě proti hmyzu. Obvykle se nenalezne pouze jedno řešení.

Nejlepším a užitečným řešením úplného zastínění oken bývají populární rolety. Oblíbené venkovní rolety Climax se stanou vaším užitečným společníkem při ochraně vašich oken před proměnlivým počasím, venkovní rolety současně dokážou minimalizovat lomoz zvenku a ještě přispějí k obraně vašeho majetku. A tak se rolety Climax nejčastěji využívají jako spolehlivá ochrana před nepříjemnými slunečními paprsky, ale také jako zábranu před únikem tepla. Pokud vám spíše vyhovuje určitá designová varianta, útulný příbytek vám zkrášlí textilní stínění, kam patří elegantní a efektivní látkové rolety, plisé žaluzie, výhodné japonské posuvné stěny a zajímavé vertikální žaluzie Climax. Veškeré látkové kolekce Climax zahrnují zajímavou barevnou škálu, veškeré použité látky jsou velice kvalitního zpracování se zajímavým dekorem.

Všechny venkovní rolety Climax jsou populární součástí okenních skel díky nesporným kvalitám. Jednotlivé druhy rolet se rozlišují podle různé výroby lamel, podobou ovládání a montování: k novostavbám a rekonstrukcím využíváme rolety s podomítkovým boxem a rolety do stavebních překladů, pro dokončené stavby jsou vhodné spíše rolety s přiznaným boxem. Propagované rolety mají možnost dálkového ovládání s motorovým pohonem.

Chladno a stínění na terase nebo balkoně budou mít na svědomí markýzy od populárního českého producenta Climax, mezi jejichž přednosti patří zejména kvalitní konstrukce, pevné a odolné látky v různých barvách, dekorech s množstvím doplňků. Též na zmíněné markýzy, stejně jako na rolety Climax, venkovní rolety Climax a další výrobky, necháváme prodlouženou záruční dobu na čtyři roky.

Comments are closed.