Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

ORIGINÁL JE JEN JEDEN! NEJPRODÁVANĚJŠÍ TEKUTÉ ŘETĚZY VE SPREJI U NÁS

Již zanedlouho je tu zima a to platí zejména pro řidiče. Ti musí dbát na zvýšenou opatrnost na silnicích a počítat s nepříznivými podmínkami. Česká firma Warp Car nabízí všem řidičům pomocnou ruku a proto již druhým rokem nabízí tekuté řetězy ve spreji, které jsou nejprodávanějšími na trhu. Originál tekuté řetězy obsahují speciální technologii, která zaručuje zvýšenou přilnavost pneumatik na cestách v zimním období, a tím napomáhají k bezpečnější jízdě. Firma Warp Car, která se specializuje na ryze české výrobky a českou výrobu, nabízí tento sprej v e-shopech na internetu, ve vybraných obchodních řetězcích a na benzínových pumpách. Originál tekuté řetězy jsou biologicky odbouratelné, takže nezatěžují přírodu.

„Cílem firmy Warp Car je, aby se Originál tekuté řetězy staly součástí zimní výbavy všech motoristů. Námraza, sníh, ledovka, ale i nečekaná závěj vás může potkat kdykoliv a kdekoliv a naše řetězy řidičům vždy pomůžou.“ vysvětluje Tereza Svobodová, marketing manager firmy.

„Kde všude budou Originál tekuté řetězy k zakoupení, o tom vás budeme průběžně informovat nejen na stránkách www.tekuteretezy.cz, ale i prostřednictvím inzerce, billboardů a dalších kampaní.“ dodává Tereza Svobodová.

Originál je jen jeden. Vyžadujte tedy Originál tekuté řetězy!

Comments are closed.