Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. se sídlem firmy Praha

Každý slibně se rozvíjející business potřebuje občas popíchnout, aby se dostal na jinou a daleko vyšší úroveň. Pakliže podnikáte s vidinou dlouhodobého a značného zisku, jistě to bude společnost, kterou potřebujete. Právní subjekt, za nějž se schová prezentace vašich služeb a produktů, s nimiž budou mnohem prodejnější a vyhledávanější.

Zkrátka společnost s ručením omezeným, díky níž lze získat novou klientelu a zapůsobit na spoustu dalších obchodních partnerů velikého rázu.

Klasické založení s.r.o. je však procesem žádajícím si určité povinnosti a náležitosti. Pokud právě kroutíte hlavou, že nemáte vůbec představu o tom, co je třeba, neklesejte na mysli, rádi vám poradíme.

Založení firmy na klíč

Musíte pochopit, že čas obětovaný této činnosti není v žádném případě efektivní a při nedodržení určitých kritérií žádosti se může stát i dosti neekonomický. Proto v tomto ohledu vsaďte na jistotu, kterou představuje založení s.r.o. šité přímo na míru.

Obraťte se na odborníky, jež s vámi zkonzultují vaše požadavky a následně se během několika dní postarají o vše potřebné.

  • Administrativní činnosti

  • Získání živnostenského oprávnění

  • Notářský zápis

  • Registrace do obchodního rejstříku a podobně

Chcete-li aby tento proces proběhl na jistotu, bez jakýchkoliv zdržovacích manévrů a obstrukcí během dvou týdnů, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o., jež patří k dlouhodobým specialistům na tuto oblast.

Sídlo firmy v hlavním městě

Po založení s.r.o. přichází na řadu sídlo firmy. To se může v podání společnosti Profi-kancelář s.r.o. nacházet na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo na Praze 9. Pronájem virtuální kanceláře, jíž lze v případě potřeby využít ke schůzkám či k obchodnímu jednání.

K nesporným výhodám tohoto řešení patří fakt, že platíte daleko méně, nežli při plnohodnotném pronájmu kanceláří, jež mnohdy ani nevyužijete. Platba je pouze za pronájem adresy. Ta bude na vizitkách a dokumentech působit silným dojmem.

Comments are closed.