Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rychlé a odborné založení nové společnosti

Jestliže jste se rozhodli podnikat v určitém oboru, pravděpodobně dříve či později vyvstane otázka jak všechno vlastně „správně papírově ošetřit“. Podnikatelé se asi nejčastěji schylují k založení společnosti, konkrétně s.r.o., což znamená společnost s ručením omezeným. Založení společnosti se pro někoho může stát i noční můrou. Neustálé chození po úřadech, papírování, zjišťování nových a nových informací, které jsou pro založení a fungování nezbytné.

Za 10 dní je hotovo

Naproti tomu založení společnosti na klíč od zkušených odborníků trvá do 10 pracovních dní. Podnikat jménem vaší nové firmy tak můžete začít téměř ihned poté, co se rozhodnete pro tento krok. V případě, že byste si firmu zakládali vlastní cestou, trvalo by to o poznání déle, protože byste si veškeré náležitosti na úřadech a shánění dokumentů museli zajistit sami. Nejenže by vám to zabralo hodně času, ale také spoustu energie.

Kde si společnost na klíč založit?

A kde se dá založení společnosti na klíč objednat? Tuto službu poskytuje například společnost Profi-kancelář. Detailní informace o možnosti založení nové firmy, případně i koupě ready-made společnosti, se dozvíte na webových stránkách www.profi-kancelar.cz.

Zde můžete získat firmu na klíč za výhodnou cenu. Při sjednání navíc získáte slevu na virtuální sídlo společnosti, které se vám možná také bude hodit. Jak jistě víte, jakže společnost musí mít ze zákona sídlo, byť jen virtuální.

Tato forma zakládání společností je zcela legální. V posledních letech ji začíná využívat stále více lidí. Ušetří jim to čas a mnohdy v konečném důsledku také peníze.

Comments are closed.