Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Výpočet investice do konkrétního ojetého vozu vám ušetří peníze i starosti

Kupujete ojetinu? Pak opatrnosti není nikdy dost. Investice do nového i ojetého vozu je významná a není dobré ji podcenit. Určitě proto uvítáte výpočet investice do konkrétního ojetého vozu, službu, kterou nabízí Proverimeauto.cz. tato nová, ale oblíbená a potřebná služba může pomoci ušetřit nemalé částky. Znamená jistotu a je efektivní. Dejte na radu techniků, kteří se orientují v oblasti náhradních dílů, a dokážou zhodnotit, jak bude která oprava nákladná.

Předejděte nevýhodné koupi

Výpočet investice do ojetého vozu dokáže potencionálnímu kupci říci, jakou částku bud muset do vozu investovat, aby prošel technickou kontrolou a byl v odpovídajícím stavu. Díky tomu, že budete mít představu o konkrétní částce, budete moct buď od koupě ihned odstoupit, nebo začít vyjednávat o slevě. Pokud je auto v dobrém technickém stavu, bude vám doporučeno ke koupi.

Pozor na nekalé praktiky prodejců

Pokud se poohlížíte po novém autě z druhé ruky, dejte si pozor na nekalé praktiky prodejců. K nim poměrně rutinně patří stáčení tachometrů, zatajení závad, prodej havarovaných aut, nebo dokonce skládání aut z několika jiných. Většinu z těchto věcí zkušený technik rozpozná, ale laik s tím může mít problém. Jak poznáme bourané auto? Laickým okem to může jít velmi těžko.

Dejte na radu zkušených techniků

Výpočet investice do ojetého vozu spolu s důkladnou technickou prohlídkou by měly být u koupě auta na inzerát nebo z bazaru samozřejmostí. Naivita kupců je ale velká. Nevěřte všemu, co vám prodejce říká, ani všemu, co vidíte. Aut je na světě dost, a pokud technik zjistí nesrovnalosti, raději se poohlédněte jinde. Časem si za svou opatrnost poděkujete. Neuvážená koupě vám totiž může pořádně provětrat peněženku v následujících měsících a letech.

Comments are closed.