Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Originální hračky s duší pro nejmenší děti

Chcete svým dětem dopřát originální české hračky, namísto těch sériově vyráběných v cizině, u kterých nemáte mnohdy ani záruku nezávadnosti materiálu? Pokud rádi podpoříte české výrobce, poohlédněte se po českých autorských hračkách, které najdete na stránce s názvem Hračky s duší. Nabídka originálních hraček je velmi pestrá a vyberete zde produkty pro nejmenší i trochu starší děti, holčičky i kluky. Stránka sdružuje několik výrobců, můžete tak podpořit i konkrétního člověka nebo firmu.

České nezávadné výrobky

České hračky pro nejmenší děti jsou sice mnohdy trochu dražší, než ty, které běžně seženeme v řetězcích, mají ale mnoho benefitů. Vše začíná už výběrem materiálu, který je kvalitní a nezávadný. Následuje precizní zpracování podle autorského nápadu. Výsledkem je hračka, která velmi dlouho vydrží, nemusíte se bát s ní dítě nechat hrát, a která způsobí mnoho radosti.

Zvířátka pro děti jsou klasikou

Oblíbenou kategorií jsou zvířátka pro děti. Bez nich si své dětství určitě nikdo neumí představit. Zvířátka jsou oblíbenými hrdiny dětských knížek i filmů, a patří k nejpopulárnějším hračkám. Vedou určitě medvídci pro děti, pejsci a kočičky. Hračky s duší ale nabízejí mnohem více. Děti si zamilují ovečky, sovičky, kozy, žabky, králíčky a mnoho dalších zvířátek. I mezi zvířátky najdeme hračky ve stylu dotvoř si sám, v podobě textilních omalovánek, nebo háčkovaná chrastítka pro ty nejmenší.

Jedinečné háčkované hračky

Háčkované hračky jsou vždy jedinečné. Jsou vynikající jako chrastítka a kousátka. Pořídit si můžete i háčkovanou panenku. Na výběr je z mnoha provedení a barev. Uvidíte, že vašemu dítku se taková hračka bude opravdu zamlouvat. Pokud oceníte ruční práci, určitě se po nějakých takových výrobcích poohlédněte. Navíc se dají jednoduše vyprat v pračce.

 

Comments are closed.