Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Historické modely autíček Škoda potěší nadšence i sběratele

Škoda je naší národní automobilkou a dříve šlo o velký fenomén. Kdo měl škodovku, mohl si gratulovat. I dnes patří k autům, které se na našich silnicích prohánějí nejčastěji. Není proto divu, že se vyrábějí velmi autentické a krásné modely všech možných typů aut této značky. Historické modely autíček škoda 60.-90.léta jsou velkým hitem. Kdo by si je nepamatoval? Mnohé z nich už na našich silnicích téměř nepotkáme, ale v našich srdcích mají místo dodnes.

Autentické modely Laurin Klement 1:43

Autentické kovové modely aut škoda si můžete pořídit i vy. Na stránce modely- levne.cz jich najdete celou řadu od firmy Abrex. Hodí se pro nadšence i sběratele. Někdo je musí mít všechny, jinému stačí ten model, kterého je největším fanouškem, a které třeba vlastní nebo vlastnil i v reálu. Krásné jsou modely Laurin Klement v měřítku 1:43. Vybrat si můžete variantu pick-up, body nebo limousine.

Autíčka Škoda 1:18

O něco větší jsou historické modely autíček škoda v měřítku 1:18. V nabídce je třeba Škoda Popular Sport Monte Carlo, Škoda Superb 913 nebo Škoda 860. Své obdivovatele mají dodnes. Rozšiřte svou sbírku o kvalitní autíčka škoda, nebo je věnujte jako originální dárek, který bude mít zaručeně úspěch.

Modely aut Škoda, která jsou pro Čechy fenoménem

Škoda je dnes největším výrobcem českých automobilů. Sídlí v Mladé Boleslavi a v České republice má další dva výrobní závody. Historicky navazuje na společnost Laurin & Klement, podnik dvou cyklistů, kteří nejdříve vyráběli kola, pak motocykly a nakonec se pustili i do výroby automobilů. Podnik se nazývá Škoda od roku 1925. Autíčka škoda potěší jistě každého Čecha. Kupte si model vozu, se kterým jste jezdili před několika desítkami let, a který vám připomene mnoho krásných zážitků. Zavzpomínejte na minulost díky těmto propracovaným autům škoda.

Comments are closed.