Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní postel, aneb Aby se vám dobře spalo

Ložnice bývá v domácnosti využívána jako místnost pro relaxaci, zasloužený oddech i jako vhodné místo pro milostné hrátky. Pomůžeme vám vytvořit z vaší ložnice dokonalý odpočinkový ráj. Ať už si zvolíte postele na míru, postele z masivu, ložnicový nábytek nebo například čalouněné postele, budeme při jejich zhotovování myslet zejména na vaše podohlí, zdraví a spánek.

Pořiďte si postel na míru

Kvalitní postele na míru vám zhotovíme přesně podle vašich požadavků a konkrétního zadání. Ložnice na míru v sobě zahrnují nábytek, postele, dveře a také čalounění. Při výrobě pracujeme se dřevem i dýhou, kterou lze uspořádat do zajímavých obrazců, nebo ve vlisované listy. Vyrábíme také rozmanité dekorace na míru, které umíme i podsvítit. Vaše ložnice tak získá zcela novou tvář.

Pohodlné čalouněné postele

Pokud si i vy chcete pořídit skutečně kvalitní postel, svěřte se do našich rukou. Sortiment firmy obsahuje i sedací soupravy a čalouněné postele. Čalounění je bezchybně zasazeno do kostry z bukového dřeva s korpusem vyrobeného podle přání klienta. Kvalitní zpracování čalouněného nábytku reprezentují oblíbené soupravy Afrodité, Elano, Mondo, Dafné a mnoho dalších. Precizní zpracování s nadčasovým designem vytváří z čalouněné postele jedinečný umělecký nábytkářský skvost.

Postele z masivu, aneb Aby se vám dobře spalo

Snad každý, kdo si pořídí novou postel do ložnice, očekává, že bude mít vlastnosti, jako pohodlnost, elegantnost a hlavně trvanlivost. Ideálním řešením jsou tak postele z masivu. Takové postele jsou vyráběny z bukového dřeva, jež se může pochlubit dlouhou životností. Takové postele z masivu mají robustní konstrukci a klasické rovné linie. Mohutný rám drží profilová střednice bez středové nohy, jíž není třeba.

Comments are closed.