Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nechte si vystavět kvalitní rodinný dům levně a rychle

Mít vlastní nemovitost v podobě domu nebo bytu je snem snad nás všech. Máte-li představu o stavbě nebo koupi domu na klíč, my vám pomůžeme ji zrealizovat. Jako firma figurující na tuzemském trhu již několikátým rokem můžete prohlásit, že byl náš propracovaný systém oceněn stovkami spokojených zákazníkům. Naší specializací jsou pak nízkoenergetické domy a domy na klíč. Pro naši společnost – Domky CZ je stavba domu hlavně výstavbou spokojeného domova.

Stavíme domy s nízkou energetickou spotřebou

Při samotné stavbě využíváme přednosti zděných staveb a dřevostaveb. Využíváme technologii z betonových skořepinových tvárnic nebo cihelného a pórobetonového zdiva. Samotná stavba domu je pak spojením nízké energetické náročnosti s pevností a stabilitou. Jestliže si přejete postavit dům sami, zvolte si z našich návrhů a my vám pomůžeme se založením stavby, základové desky, zdiva, zastřešení a rovněž vám lze nabídnout stavební dozor.

Domky na klíč spolehlivě a rychle

Z nabídky spol. Domky CZ si zvolíte domeček podle svých představ a poté jenom sledujte, jak stavba vašeho domu probíhá. Již vystavěné domy na klíč předáváme novým majitelům po smluvně podložených dohodách o termínu a ceně. Nabídka obsahuje celou spoustu různých typologií nízkoenergetických domků, kde si můžete vytvořit vlastní plán dispozičního řešení interiéru. Veškerá přání jsou respektována.

Garancí bezpečené budoucnosti jsou nízkoenergetické domky

Populární jsou nízkoenergetické domy především díky svým nízkým nákladům na samotnou stavbu, její budoucí provoz a díky relativně krátké časové lhůtě, která je pro stavbu potřebná. Obrovsku výhodou nízkoenergetických domů je logicky energetická nenáročnost, která je patrná už při prvním vyúčtování. Naše nízkoenergetické domy stavíme v mnoha různých variantách, které jsou v harmonii s okolím domu.

Comments are closed.