Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Možnosti založení společnosti nebo možnost nákupu s.r.o.

Uvažujete o založení s.r.o. nebo o koupi společnosti? Společnost Profi-kancelář s.r.o. vám zajistí odbornou konzultaci, což rozhodně oceníte. Navíc zajistí také to, že realizace založení nebo koupi společnosti bude v co nejbližším termínu. Stačí jen zavolat a během pár dní jste již hrdý majitel nové společnosti. Odborná rada a pomoc vám začátky velmi usnadní, nebudete muset podnikat zbytečné cesty na úřady.

Proces založení nové s.r.o.

Jestliže se rozhodnete pro založení nové firmy, společnosti s ručením omezeným (s.r.o.), poskytne vám tato společnost kompletní servis. Kompletní servis zahrnuje osobní konzultaci, připraví s vámi všechny nutné a potřebné dokumenty. Zajistí vám notářský zápis, živnostenské oprávnění, registraci na obchodním rejstříku, registraci na finančním úřadě a podobně. Založení firmy s.r.o. je tak hotovo do dvou týdnů.

Firmu lze také koupit

Standardní založení s.r.o., ať už s pomocí profesionálů, nebo bez nich, rozhodně není jedinou možností, jak se k vlastní firmě dostat. Ne vždy je totiž nutné ono založení s.r.o., jelikož společnost s ručením omezením si lze i koupit. A nyní nemyslíme prosperující či končící, ale takovou, se kterou se nikdy nepodnikalo. Ta je známá jako ready–made, a nabízí tu nejrychlejší možnost, jak svou firmu získat. Byla totiž založena pouze za účelem toho, aby mohla být prodána případným zájemcům.

Ať už se vydáte cestou založení s.r.o. nebo koupí ready-made společnosti, samozřejmě je nutné dbát na všechny náležitosti, které jsou s podnikáním právnické osoby – tedy firmy jako takové, spojeny. Tím se rozumí třeba zabezpečení přebírání pošty na adrese sídla, nebo řada dalších věcí. I to lze poměrně pohodlně vyřešit s možnostmi, které dnešní podnikatelský trh nabízí.

Comments are closed.