Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vhodné sídlo pro vaší nově založenou firmu

Zakládáte firmu a nejste si úplně jisti tím, co všechno k tomu potřebujete? Nebo to naopak až moc dobře víte, ale netušíte, kde to sehnat? Potřebujete vést účetnictví, administrativu, brát telefony, vybudovat profesionální image? Nemáte kde sídlit? Tak se pojďme podívat na to, jak tohle všechno vyřešit a kdo vám s tím vším může pomoci.

Virtuální kancelář se vyplatí

Virtuální kancelář (též virtuální sídlo) je čím dál více oblíbenější a rozšiřující se služba, kterou hojně využívají podnikatelé především díky její ekonomické úspornosti. Potřebujete urychleně kancelář, která by byla využita sedm dní v týdnu? Není nic jednoduššího, než si zřídit virtuální kancelář, která bude obsahovat sídlo společnosti, kontaktní adresu, označení firmy na budově nebo recepční služby. To vše v mnohem přijatelnějších cenových relacích, než jaké bývají při zařizování běžných kanceláří. V podnikatelském sídle Profi-kancelář najdete nabídky k vytvoření virtuální kanceláře ve třech různých variantách – od základní po profesionální variantu – a záleží pouze na vás, kterou z nich si vyberete. Jedna z největších výhod virtuální kanceláře tkví v oblasti financí. Profi-kancelář totiž nabízí službu již od několika stovek za měsíc.

Možnost založení s.r.o.

Přemýšlíte o založení vlastní společnosti s ručením omezeným (s.r.o.)? I s tímto vám dokáže Profi-kancelář pomoci. K zahájení procesu realizace založení s.r.o. stačí pouze zatelefonovat na bezplatnou linku 800 880 110, kde vám milý a ochotný personál zajistí osobní konzultaci a termín uskutečnění. Při zakládání vaší nové firmy je samozřejmostí, že vám společnost zajistí veškerý servis. Počínaje přípravou všech dokumentů, přes notářský zápis, registraci v obchodním rejstříku a registrací na finančním úřadu konče. Založení s.r.o. bude do 14 dnů zcela hotovo a vy se tak budete moci zběsile vrhnout do podnikání.

Comments are closed.