Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Jak pracovat s materiálem MALDECOR BETON?

Inovativní kompozitní materiál MALDECOR BETON je vyroben na bázi cementu a vyžaduje při práci dodržování určitých technologických postupů.

 

Oproti doposud používaným stěrkovým materiálům, které betonový povrch pouze imitovaly a byly vyráběny na vápenné bázi, je práce s materiálem MALDECOR BETON odlišná. Pokud řemeslník dodržuje předepsané postupy a naučí se vytvářet různé dekory a designové povrchy, je práce s tímto novým materiálem snadná. Nejjednodušší pro řemeslníka, jak získat potřebné dovednosti, je účast na školení technologií MALDECOR BETON.

Při tomto školení se řemeslníci naučí, jak s materiálem pracovat a jak vytvářet požadované dekory. Získají informace o vlastnostech materiálu, možnostech použití a o výhodách, které materiál má oproti doposud používaným materiálům. Po absolvování školení řemeslník obdrží potvrzení o znalostech používání materiálu a technologie MALDECOR BETON.

Výhodou používání materiálu MALDECOR BETON pro řemeslníky je jeho jednoduchá aplikace a možnost dosažení široké škály dekorů a barevných odstínů.

Pro zákazníky je největší výhodou vyšší kvalita oproti doposud používaným materiálům a nižší cena. Dalšími výhodami je možnost použití v interiéru i v exteriéru, delší životnost a snadná údržba a možnost čištění.

Školení řemeslníků zajišťuje společnost MALDECOR s.r.o. z Liberce. Tato společnost je zároveň dodavatelem materiálu MALDECOR BETON.

http://www.maldecor.cz/o-nas/

Comments are closed.