Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Virtuální sídlo se vyplatí

Pokud máte sídlo firmy a kancelář na lukrativní adrese, dáváte tím všem potencionálním klientům a zákazníkům jasný signál, že jste seriózní. Na první dojem dá většina lidí, takže je třeba o tomto přemýšlet. Na druhou stranu – sídlit na prestižní adrese, to znamená většinou draze platit. Naštěstí slovo „většinou“ je dost podstatné, protože poukazuje na to, že existuje možnost, díky které nemusíte za prestižní adresu platit tisíce…

Virtuální sídlo firmy v Praze

Virtuální sídlo firmy je služba, která vám poskytuje možnost zapsání sídla vaší firmy či společnosti na některou z lukrativních adres aniž byste museli na té adrese mít svoji pobočku se zaměstnanci. Výhody virtuálního sídla jsou naprosto minimální náklady, možnost převedení sídla společnosti do města, kde je několikanásobně nižší pravděpodobnost kontroly z finančního úřadu (firem v Praze je prostě hodně) a samozřejmě také výrazná úspora financí. Virtuální sídlo se hodí také k využití pro zaspání pobočky společnosti v hlavním městě.

Virtuální sídlo firmy je dostupné každému

Pořízení virtuálního sídla začíná již na několika stovkách korun za měsíc a poskytuje jej například Profi-kancelář s.r.o. K virtuálnímu sídlu je možné dokoupit si celou řadu dalších služeb jako je přeposílání pošty na jinou adresu, oznamování příjmu pošty, označení sídla na budově, služby recepce, či přesměrování hovorů z pevné linky na váš mobil. Samozřejmostí je možnost využití kancelářských prostor či zasedací místnosti. Všechna obchodní jednání tedy můžete vést přímo na adrese virtuálního sídla vaší společnosti, aniž byste museli platit každodenní pronájem kanceláří. Platíte pouze za hodiny, které kancelář či zasedací místnost skutečně využíváte. Dojem který sídlo firmy díky atraktivní pražské adrese udělá se vám ve vašem podnikání bezpochyby vrátí, stejně jako ušetřené výdaje.

Comments are closed.