Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Péče o domácí mazlíčky

Péče o domácí mazlíčky, psy a kočky zahrnuje nejen péči o jejich pohodu, ale také péči o udržení jejich fyzického a zdravotního stavu. Nejčastější prevence je zaměřená ektoparazity, mezi které patří blechy a klíšťata. Těm se lze v dnešní době bránit mnoho způsoby, ať už pomocí chemických látek v mnoha podobách, nebo pomocí přírodní repelentního biocidního obojku.

Prevence zaměřená na ektoparazity, by ale nemělo být to jediné, na co bychom se měli zaměřovat. Důležitá je také prevence o jednotlivé soustavy organismu psa a kočky. Gastrointestinální trakt, je soustavou, na kterou by se měla také upírat naše péče. Správné fungování gastrointestinální traktu ovlivňuje vývoj organismu, funkci imunitního systému, zažívání psů a celkovou kondici.

Dalším z řady PET HEALTH CARE jsou veterinární přípravky pro péči o zuby a dásně. Pravidelnou a šetrnou péčí pomocí čistění zubů u psů, lze předejít zubnímu kazu a bakteriálnímu zánětu, které může vést v konečném důsledku až ke ztrátě zubu. Látky, které veterinární přípravky pro péči o zuby a dásně potlačují tvorbu bakteriálního plaku a potlačují citlivost nervových zakončení.

Důležitá je i péče o srst. Většina psů zřejmě i kvůli svému původu vodu nemá rádo, přesto i tak je občasná koupel důležitá pro zdravý a esteticky vhodný vzhled přítele člověka. PÉČE O SRST- JEMNÝ ŠAMPON PRO PSY obsahuje avokádový a rakytníkový olej a vitamín B3. Tyto látky dodávají srsti pevnost a lesk, vyživují ji a napomáhají vyčesávání, neboť mají antistatický účinek. Po použití šamponu PET HEALTH CARE nedochází k jakémukoliv podráždění pokožky a srst se ani po častém užívání nebarví.

Oblastí o které je potřeba u našich domácích mazlíčků pečovat, je mnohem více, než jsou zde u vedené. Portfolio řady PET HEALTH CARE, ale obsahuje ty nejhlavnější v oblasti prevence. Všechny výrobky řady PET HEALTH CARE jsou vyráběny v té nejvyšší kvalitě, s láskou a péči, kterou ocení každý milovník zvířat.

Visible Production s.r.o.
664 48 Nebovidy 185
eshop@pethealthcare.cz
tel. 724 442 938

http://www.pethealthcare.cz/

Comments are closed.