Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Sídlo firmy v Praze pro vaši novou s.r.o.

Zakládáte firmu a nejste si úplně jisti tím, co všechno k tomu potřebujete? Nebo to naopak až moc dobře víte co založení s.r.o., ale nevíte jestli to zvládnete sami? Potřebujete vést účetnictví, administrativu, brát telefony, vybudovat profesionální image? Nemáte kde sídlit? Tak se pojďme podívat na to, jak tohle všechno vyřešit. Mít vlastní firmu není žádný med. Každý vidí jen to, jak musí být úžasné, když jste svým vlastním pánem. Jenže být vlastním pánem znamená také to, že všechny povinnosti dopadají na vaši hlavu. A vy pak nevíte, co dřív.

Jaké jsou výhody virtuálního sídla?

Jedním z hlavních důvodů, proč se řada podnikatelů při založení s.r.o. rozhodne pro virtuální sídlo nazývanou též virtuální kancelář, je výrazná úspora nákladů. Tato služba vyjde mnohem levněji, než kdybyste měli platit za pronájem fyzické kanceláře. Vyplatí se pro ty obory, pro něž není podstatné mít právě klasickou kancelář, neboť své pracovní povinnosti řeší třeba z domova nebo odkudkoli jinde, anebo pro podnikatele, kterým nebylo umožněno registrovat si sídlo firmy v místě jejich provozovny. Předností je i více. Obvykle jsou totiž virtuální sídla situována do prestižních lokalit a mít sídlo firmy na lukrativní adrese se značně podílí na pozitivním image firmy. A jmenovat bychom mohli i fakt, že řada společností využívá služeb virtuální kanceláře také z toho důvodu, že se přesunou do míst, kde je finanční úřad mnohem vytíženější a tudíž minimalizují kontroly z tohoto úřadu.

Chcete mít virtuální sídlo v Praze či kdekoli jinde v ČR?

Nejvíce virtuálních sídel je přirozeně v Praze. Sídlo firmy můžete mít v jakémkoli jiném městě, nicméně Praha je pro mnohé podnikatele jednoznačně nejprestižnější. Širokou nabídku výborných adres v Praze nabízí Profi-kancelář s.r.o. Cena za pronájem začíná již na několika stovkách za měsíc. Je na vás, jaký zvolíte program služeb. Profi-kancelář s.r.o. má připraveny tři varianty, ze kterých si můžete vybrat podle toho, co od virtuálního sídla potřebujete. Jestliže vám nebude ani jeden vyhovovat, k dispozici je konfigurátor vlastní sady, kde si navolíte virtuální sídlo firmy zcela podle sebe.

Více informací a ceník můžete shlédnout na webové adrese www.profi-kancelar.cz.

Comments are closed.