Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. v roce 2015

Založení s.r.o. prošlo od roku 2015 mnohými změnami. Proč byste měl běhat po úřadech a vyřizovat založení s.r.o., když vám s tím pomůže tým profesionálů. Jediné, co musíte udělat, je zvednout telefon, zavolat na dané telefonní číslo a během pár dní jste majitelem nové firmy.
Jedním ze způsobů může být i zakoupení již existující firmy, tzv. ready-made firmy. V tomto případě je již firma založená s veškerými náležitostmi, ale doposud nevykonávala žádnou činnost. Toto mohou využít ti lidé, kteří potřebují podnikat ihned. Jedná se o nejrychlejší formu založení firmy.

Založení s.r.o. v roce 2015 bez vašeho přičinění

V prvopočátku všeho se musíte rozhodnout, jakou cestu k nové a vysněné společnosti zvolíte. Nabízí se totiž dvě praktická řešení.

  • Nová firma na klíč – založení s.r.o. 2015 (podle zákonů z tohoto roku)
  • Prodej již založené společnosti

Nová firma na klíč

Jde pravděpodobně o nejekonomičtější variantu, jak docílit svých cílů. Společnost s ručením omezeným si necháte založit zcela na míru. Vymyslíte si pouze název a vše ostatní přenecháte odpovědným specialistům.

Ti zajistí všechny náležitosti na úřadech, vyřídí potřebné registrace a předloží vám zásadní dokumenty se stvrzením o tom, že založení s.r.o. proběhlo v naprostém pořádku.

Prodej založené společnosti a jeho cena v roce 2015

Pakliže vám nezáleží na minulosti firmy, ale dáte raději přednost splacenému kapitálu a možnosti začít s podnikáním ihned, využijte ready-made společnosti. To jsou firmy s kompletní identitou, jejichž nákup je samozřejmě nákladnější.

V obou případech jde o pohodlné založení s.r.o., s nímž nebudete mít žádné starosti a můžete se věnovat svým pracovním aktivitám.

Zajímá vás založení s.r.o. 2015 cena? Pak přejděte na webové stránky společnosti Profi-kancelář s.r.o.

Comments are closed.