Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Zvažujete virtuální kancelář?

Chcete svou firmu zviditelnit ale nevíte jak? Chcete zvýšit své šance na uzavření obchodu, ale máte pocit, že už víc udělat nemůžete? Pak se přesně vám nabízí řešení – využijte služeb Profi-kancelář s.r.o. a založte si vlastní virtuální kancelář!

Zásadní výhody virtuální kanceláře

Virtuální kancelář vám umožní získat řadu příjemných benefitů, jež započínají samotnou adresou situování, která může ovlivňovat budoucí spolupráci s obchodními partnery. Výjimkou není ani omezená možnost návštěvy finančního nebo živnostenského úřadu, vzhledem k velkému počtu firem v Praze.

Další výhody virtuální kanceláře:

  • Recepce
  • Telefonní linka
  • Evidence a zasílání došlé korespondence

Kromě virtuální adresy si lze pronajmout plně vybavenou a zařízenou kancelář, kde budou probíhat vaše občasná jednání s klienty nebo úřady. K těmto účelům dokonale poslouží také zasedací místnost. To vše za nízké finanční poplatky.

Start podnikání s firmou Profi-kancelář s.r.o.

Ať už vás zajímá založení s.r.o. nebo virtuální kancelář, vždy se obracejte pouze na profesionální odborníky, kteří k vám budou přistupovat s maximální pečlivostí, odborností a s férovým jednáním – využijte bez čekání společnost Profi-kancelář s.r.o.

Comments are closed.