Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Sídlo firmy Praha a založení s.r.o.

Každý začínající podnikatel stál na pomyslném počátku a rozhodoval se jak dál. Zda pokračovat v prodeji svých služeb v podobě klasického živnostníka nebo svou činnost povýšit na mnohem vyšší úroveň. Založit si společnost s ručením omezeným a oslovit větší zákazníky, jež na statut právnické osoby slyší.

Prvopočáteční úkon založení s.r.o. však nemusí být zrovna nejsnazším procesem, pakliže nemáte absolutně žádnou představu o tom, co všechno je třeba vyběhat a jakou administrativní mašinérii podstoupit.

My vám ale přinášíme léty prověřené řešení, s nímž zajisté budete nadmíru spokojeni.

Založení s.r.o. do dvou týdnů

Realizátorem těchto služeb se může stát společnost Profi-kancelář s.r.o., která poskytujte plnohodnotný servis v této oblasti a pyšní se velkými zárukami a kvalitami.

Založení s.r.o. je tak otázkou konzultace, z níž jsou vyvozeny všechny podstatné kroky, o něž se už nestaráte. Přípravu všech dokumentů, včetně notářského zápisu a potřebných registrací přenecháte pověřeným osobám.

Pakliže vše nebude sjednáno do dvou týdnů, máte záruku, že celý proces založení s.r.o. bude v podání společnosti Profi-kancelář s.r.o. uskutečněn zcela zdarma.

Využijte lukrativní sídlo firmy

Společně se založením s.r.o. myslete ještě na jednu podstatnou věc, kterou je adresa, kde budete sídlit. Chcete-li udělat dojem na klienty, určitě to musí být prestižní lokalita v hlavním městě, ať už je to Praha 1, Praha 2, Praha 3 nebo Praha 9.

Sídlo firmy s virtuální podobou. To znamená, že na konkrétní adrese a dokonce i objektu bude jméno vaší společnosti, nebudete zde však standardně využívat kancelářských prostor, i když je to za mírný poplatek možné.

Ve finále si necháte přeposílat poštu na jinou adresu, stejně tak, jako přesměrovat hovory. Navíc jsou tyto komerční objekty vybaveny i profesionální recepcí, jež se postará o vaše potenciální zákazníky a o všem vás bude informovat. To vše bude zahnovat vaše virtuální sídlo firmy.

Comments are closed.