Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Odolné a rovné podlahy

Kvalita za rozumnou cenu, zednické práce, které nevyprázdní Vaši rodinnou kasu? Ano, to Vám s radostí nabízíme, obraťte se na nás a uvidíte sami! Vodařské a topenářské práce, lité podlahy, možnost stavebního dozoru nebo klidně i kompletní rekonstrukce bytů. Stačí nás kontaktovat, sídlíme na adrese Bílovická 8, Brno!

Rychlé vysychání podlah

Máte zájem o kvalitní lité podlahy? Nechcete se smířit s průměrem a požadujete skutečně precizní práci. Rádi se Vaší zakázky ujmeme, dlouholeté zkušenosti v oboru jsou jistotou, že budete zajisté velmi spokojeni. Lité podlahy Brno mají jednu náramnou výhodu. Prostě a jednoduše, jsou skoro hned položené, za pár hodin od pokládky po nich můžete opatrně chodit a po třech až pěti dnech je lze plně zatížit třeba i nábytkem. Položíte koberec nebo i nábytek a budete si bydlet přímo náramně. Kladem je i minimum prachu, který je jinak na stavbě skoro všudypřítomný.

Využití v rodinných domech i průmyslových halách

Jedná se o moderní řešení, které si může dovolit každý. Dá se využít jako v bytech nebo rodinných domech, tak i v klasických průmyslových objektech. Celý proces je velmi jednoduchý, stavební práce tedy i proto nebudou trvat nijak dlouho. A v neposlední řadě, lité podlahy jsou naprosto ideální, pokud chcete mít doma podlahové topení. Přenos tepla je pak nejen velmi rychlý, ale současně i naprosto rovnoměrný.

Pokud Vás nezaujaly lité podlahy, určitě pak oceníte podlahy vyrobené klasicky – tedy z betonu. Směsi pro výrobu betonové podlahy Brno už nejsou jako před třiceti lety, dnes se do nich přidávají i různé další přísady. Ty mají za úkol mimo jiné zlepšit izolační vlastnosti podlahy, neb nikdo zajisté nechce platit velké výdaje za vytápění svého bytu nebo domu, že? Výhodou betonové podlahy je mimo jiné i to, že po pěti hodinách od ztvrdnutí (při použití speciální směsi) je možné po ní opatrně chodit.

Comments are closed.