Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. – snadno a za super cenu

Vlastní společnost je bezpochyby dobrým krokem v jakémkoliv businessu. Firma, která budí dojem stabilního subjektu a prostřednictvím níž nabízíte své služby a produkty. Pokud jste však na počátku, jako většina začínajících podnikatelů, jistě se trápíte s otázkou, jak takovou s.r.o. založit? Navíc, když nemáte dostatek času na vyběhávání potřebných listin, včetně dokonalé znalosti tohoto oboru? Řešení je ale velice jednoduché. Založení s.r.o. si můžete objednat, jako klasickou, avšak profesionální službu, s pomocí níž docílíte svých cílů.

Využijte služeb Profi-kanceláře

Pokud se rozhodnete pro založení s.r.o., svěřte se pro bezproblémový chod do rukou odborníků z Profi-kanceláře, kteří za vás vyřeší všechny důležité potřebnosti. Profi-kancelář vám zajistí kompletní servis započínající osobní konzultací, kde budete seznámeni s celým postupem založení s.r.o. Připraví se veškeré dokumenty, notářský zápis, živnostenské oprávnění a registrace v obchodním rejstříku. Ať už tomu věříte nebo ne, tak přesně tímto způsobem můžete mít svou vlastní firmu do dvou týdnu založenou a plně funkční pro rozjetí vlastního podnikání. Vše začíná pouhým telefonátem na bezplatnou linku, kde si sjednáte přesné datum osobní konzultace. Následně je pak vše velmi rychlé.

Hlavní výhody založení s.r.o.

Založení s.r.o. přes poskytovatele služby Profi-kancelář má své nepostradatelné výhody. Tou hlavní je, že ušetříte nemalé peníze oproti variantě, kdy nakupujete již hotovou společnost. Rovněž získáte čistou historii, takže v obchodním rejstříku budete uvedeni pouze vy.

Veškeré informace, nastavení jména, struktury a živností je přesně podle vašich kritérií. Také se můžete rozhodnout pro ready-made, zakoupení již existující firmy. Profi-kancelář vám opět zajistí veškerý servis. V této variantě nečekáte vůbec na nic a obchodovat můžete ještě dnes s kompletní identitou. K založené firmě dostanete svůj vlastní web, e-mail, vizitky i sídlo.

Comments are closed.