Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pro herní nadšence jsou tu levné hry na pohodu

Baví vás počítačové hry a rádi objevujete nějaké nové? Pro mnoho lidí jde o skvělou podobu zábavy a způsob, jak se odreagovat. Hrát se dá jak na PC nebo notebooku, tak i na herních konzolích. Do této skupiny patří například hry na xbox. Zakoupení her je možné v různých kamenných prodejnách, nejoblíbenější je ale nákup přes internet. Stačí si pohodové hry zaplatit, nainstalovat do PC a spustit. Hned můžete začít hrát. Existují hry pro jednoho, ale i více hráčů, zvané Multiplayer, k těm patří například akční hry, sportovní, strategické a další. Můžete sedět s více hráči u jednoho PC, ale většina her je koncipována tak, že je mohou hrát v reálném čase hráči na různých místech planety. Cílem je buď hra proti sobě, nebo vzájemná spolupráce. Lidský protivník nebo spoluhráč je mnohem zábavnější a zajímavější, než hrát proti počítači.

Užijte si čerstvé herní novinky

K online hrám, které lze hrát po internetu, je třeba mít připojení. Mnohé z nich nabízí ale i offline verzi. Některé hry jsou určeny i pro více hráčů na jednom PC, počet ale bývá omezen možnostmi ovládacího zařízení. Hrát se dá postupně, střídáním po dokončených kolech, nebo i naráz. Velmi oblíbenou zábavou pro více lidí jsou sportovní hry. Mnoho lidí baví strategické hry, u kterých hráč manipuluje se skupinou objektů a řídí jejich pohyb po hrací ploše, s cílem získat nové území, schopnosti, mít co nejmenší ztráty, porazit soupeře a zvítězit. Tyto hry trénují plánování a myšlení.

Oblíbené předobjednávky her

Těšíte se vždy na všechny herní novinky? Pak vás zaujme stránka ToJePohoda, která vám nabízí levné hry na pohodu. Určeny jsou na PC nebo na herní konzole, a očekávané záležitosti si můžete zajistit v podobě předobjednávek her. V sortimentu nechybí ani rpg hry, které umožní vytvořit si svého hrdinu, vžít se do jeho role a hrát za něj. Pokud vás láká adrenalin a nevšední zážitky simulující realitu, vyzkoušejte simulátory.

Comments are closed.