Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vyzkoušejte virtuální sídlo firmy v Praze 1, 2, 3 i 9

Jsou věci, které v podnikání platí již od ne paměti. Jednou z nich je bezesporu vytváření pozitivního dojmu navenek a snaha prezentovat se jako seriózní podnikatel, od kterého si každý s důvěrou zakoupí produkt, službu nebo s ním uzavře obchod. Mezi jednu z věcí, která vám pomůže zlepšit prestiž vaší společnosti je v České republice bezpochyby sídlo společnosti na lukrativní adrese. Když lukrativní adresa, tak samozřejmě v centru Prahy. Sídlo firmy Praha prostě působí mnohem lépe, než sídlo firmy například v Humpolci. Možností jak dnes získat sídlo na atraktivní adrese je naštěstí celá řada. Jednou z nich je pořízení virtuálního sídla na atraktivní pražské adrese dle vašeho přání a překvapivě vás nebude stát mnoho peněz. 

Sídlete virtuálně

Zkuste virtuální sídlo firmy. Můžete si tam nechat posílat korespondenci a zásilky, mít tam pronajatou svou zasedací místnost, virtuální osobní asistentka vám dokonce vyřídí telefonické hovory.

Proč má tolik firem sídlo v Praze?

Sídlo firmy Praha je výhodné z několika hledisek:

  • Lépe vypadáte. Přece jenom Pražáci jsou bráni jinak než nějaké v uvozovkách vesnické firmy.
  • Pražské úřady jsou mírnější. Komunikace z jejich strany je výrazně nižší.
  • Mnoho zákazníků. V Praze je jednoznačně větší koncentrace lidí, kteří by mohli potřebovat vaše služby.
  • Anonymita velkoměsta. Nikdo vám nebude závidět, říkat o vás, jaký jste zbohatlík, a pomlouvat vaši firmu.

A mimochodem sídlo firmy nemusíte řešit jen tehdy, pokud zakládáte novou společnost. Můžete se pro toto řešení rozhodnout rovněž u existující firmy. Třeba z důvodu, že vám pronajímatel vašich skutečných kanceláří nedovolí si na adrese pronájmu zapsat sídlo. Nebo vás trápí cokoliv jiného – závist, časté návštěvy kontrolních úřadů a podobně. Tak zvažte výše uvedené výhody a popřemýšlejte, zda by vám to neusnadnilo práci a neuspořilo peníze.

Comments are closed.