Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Stylové samolepky na zeď a další dekorace

Je mnoho možností, jak oživit a zkrášlit stěny bytu, kanceláře nebo provozovny. Jednou z variant jsou samolepky na zeď. Jejich popularita v posledních několika letech roste. Lidé přicházejí na to, že je to opravdu snadná možnost dekorování. Vybírat se dá z obrovského množství motivů, jejich aplikace je jednoduchá a hodí se nejen na zdi, ale i na další hladké plochy jako je nábytek, sklo nebo keramické obklady. Efektivně se dají využít v celém domě. Vybírat se dá z motivů do kuchyně, ložnice, obývacího pokoje i dětských samolepek na zeď. Manipulace s nálepkami je snadná, stačí odstranit krycí folii a motiv přitisknout na stěnu, uhladit, odstranit případné bublinky a je to.

Tapety klasické i z fotografií

Do popředí se ve výzdobě interiéru dnes opět dostávají tapety na zeď. Dnes jsou moderním prvkem se snadnou aplikací a velkým množstvím motivů. Budou vám dělat dlouho radost, a vyzdobit si s nimi můžete buď celou místnost, nebo jen její část. speciální kategorií jsou fototapety. Můžete si je nechat vyrobit z vlastních fotek, nebo zvolit nabízené motivy. Lepí se na hladkou plochu speciálním lepidlem, a ty větší se skládají z více dílů. Pro aplikaci velkého motivu je lepší přizvat si pomocníka, aby byl výsledek podle vašich představ a dokonalý. Podobně je to i u velkých samolepek na stěny nebo u klasického tapetování, ve dvou to jde zkrátka lépe.

Plechové cedule a foto-obrazy

Dalším způsobem, jak si zkrášlit zdi pomocí fotografií, jsou lákavé foto-obrazy do pokoje. Tiknout se sytými barvami na plátno, které je nataženo na rám, mají dlouhou životnost a vypadají opravdu krásně. Netradiční výzdobou, dnes stále populárnější, jsou plechové cedule na zeď, nejčastěji v retro stylu. Hodí se třeba do barů, kuchyní, obývacích pokojů, hotelů nebo restaurací.

Comments are closed.