Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Využijte virtuální sídlo firmy

Každý businessman si jistě zakládá na své osobní prestiži, snaží se budovat image a vystupovat před potenciálními klienty a obchodními partnery co nejvěrohodněji. Zkrátka být profesionálem v každém slova smyslu, i co se týče sídla firmy.

Mnohem lépe je jistě nahlíženo na podnikající subjekty, které mají adresu na renomovaném místě v hlavní metropoli, než na ty, jež sídlí v malé vísce za Prahou. A možná právě od tohoto kroku je třeba začít budovat samotnou vizitku své vlastní sídlo firmy.

Nezapomínejte ani na sídlo

Bez čeho se ale žádná firma založit nedá? Je to nejenom název, jednatelé, společníci a základní kapitál. Je to také sídlo firmy, tedy adresa, která je spolu s firmou uvedena v obchodním rejstříku. Dnes je sice možné využít jako sídlo i adresu našeho bydliště, ale tato forma působí značně neprofesionálně. Nehledě na komplikace způsobené firemní poštou, nebo neustálými návštěvami klientů, zákazníků, nebo úřadů. To může výrazně narušit i chod celé domácnosti.

Jak na sídlo skutečně chytře?

Na druhou stranu je dobré říci, že ani vlastní reálná kancelář nemusí být vzhledem k nákladům to pravé řešení. Ideální volbou by totiž měla být prestižní adresa v některém z větších měst, a to za minimální měsíční poplatek. A přesně to nabídne virtuální sídlo firmy Praha. Vaše firma tak bude spojena s vybranou adresou, a to bez nutnosti toho, abyste se zde museli reálně skutečně nacházet, nebo bez nutnosti toho, mít zde pronajatý další prostor.

Přesto ale budou zajištěny všechny zákonné povinnosti a náležitosti, jako je třeba přebírání pošty, či cedulka s názvem vaší firmy na dané adrese, což také současné zákonné úpravy nařizují. A to vše za cenu, která nepřesahuje pár stovek korun měsíčně. Ideální volba pro každého podnikatele.

Comments are closed.