Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Smart card pro rozmanité využití

Pro podnikání jsou často třeba nejrůznější karty pro zákazníky. Využijí je menší i větší firmy a společnosti. Nemusí se jednat pouze o obchody. Custom plastic cards jsou kartičky z plastu s širokým využitím. Mohou nést jméno a údaje o uživateli či zákazníkovi, často se vybavují různými čárovými, magnetickými i dalšími kódy pro další možnosti identifikace a využití.  U smart card nesmí chybět potisk na kartičky. Holá karta bez barev, obrázků a nápisů by asi moc valný úspěch neměla. Potisk se dá využít k mnoha věcem, nejen k ozdobení karty. Zvolte barvy charakteristické pro váš podnik, vtipné nebo poutavé motivy, a uvidíte, že vaše karty budou mít úspěch a jen tak se nezaloží do peněženky k zapomnění.

Varianty potisků a aplikací

Plastic card printing přináší mnoho variant provedení, potisků, písma a možností. Plastický tisk a laminování jsou tradičním způsobem, jak kartu zviditelnit. Uk id card a všechny další kartičky jsou vyráběny z kvalitního a odolného plastu, s laminováním z jedné nebo obou stran. Velmi pěkně vypadá golden tipping on embossing, kromě zlaté barvy jsou zde ale další možnosti, jako třeba černá nebo stříbrná.

Varianty plastových karet

Jaké je využití karet? Mohou to být advertising cards, které slouží k propagaci obchodu či společnosti, dále všemožné magnetické karty, chipové karty, karty s čárovými kódy, zákaznické karty různých společností, karty bezpečnostní pro vstup do budov nebo turniketů, platební karty, karty pro cestování dopravními prostředky a mnoho dalších. Vstupy na karty, slevy na zákaznické karty a podobné využití je dnes velmi časté a jedná se o chytré řešení.

Nezapomeňte na personalizaci

Personalizace karty je také velmi důležitá. „Application od plastic cardsumožní modifikaci karty individuálními údaji jako je číslo karty, údaje o majiteli, délka platnosti a mnoho dalšího. Na kartu je možno vytisknout i fotografii majitele. Luxusně vypadá reliéfní tisk a metalické písmo.

Comments are closed.