Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Problémy nohou jsou velmi rozšířeným jevem

Vědecké studie ukazují na to, že více než polovina dospělé populace má zdravotní problémy s nohama typu spadlá klenba, plochá noha, vystouplý kloub a podobně.

 

Dopad těchto problémů na celý pohybový aparát a na výkonnost člověka je nesporný. Postiženému však lze pomocí profesionálně upravené obuvi nebo speciálních vložek do obuvi účinně pomoci. Velkým přínosem jsou individuální ochranná řešení pro každého zaměstnance z nabídky uvex. Ochranná obuv individuálně přizpůsobená a bezpečná.

Jako poskytovatel systému s výrobní kompetencí prosazuje uvex své poslání i v oblasti ortopedické. Rozvíjí a rozšiřuje svoje aktivity v segmentech individuálních pomůcek pro ochrannou obuv uvex. Individuálním řešením uvex medicare se existující medicínské problémy týkající se nohou odstraňují kompletně, s přispěním odborných ortopedických speciálních řešení a v souladu s nabídkou ochranné pracovní obuvi uvex. Celý systém doplňuje rozsáhlý systém služeb a servisu.

Ať se jedná o individuálně upravené vložky, úpravu obuvi nebo speciální bezpečnostní obuv – veškerá ortopedická řešení uvex jsou vždy nabízena v kombinaci s bezpečnostní obuví uvex a certifikována ve zkušebním a vývojovém institutu. Uživatelé ortopedických výrobků uvex mají právní jistotu, že používají certifikovanou bezpečnostní pracovní obuv jako kompletní produkt.

Dodavatelem individuální ortopedické pracovní obuvi v ČR je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. Tato společnost zajišťuje v České republice nejen kompletní servis spojený s dodávkou individuálně upravovaných řešení ochranných pracovních pomůcek, ale i veškerého sortimentu ochranných pracovních pomůcek značky uvex.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochranna-obuv/vyhody-produktu/

Comments are closed.