Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pomoc u dopravní nehody

Vážení,

Dovolte, abych Vám tímto poděkoval za vysoce profesionální, špičkový servis, který jste nám v roce 2013 poskytli při řešení našich škodných události. Vaši zaměstnanci byli příjemní a vstřícní, dokázali flexibilně reagovat a online vyřešit jak veškeré legislativní záležitosti, tak splnit rychlý a perfektní servis. Vaše náhradní vozidla jsou čisté a technicky vždy připravené nadstandardně splnit požadavky náhradního vozidla pro jakýkoli náš požadovaný účel, co je stabilní základ a předpoklad spolupráce i pro další období. Moc si vážíme Vaše rozšiřování  vozového parku, aby poskytované vozidla zvládli i někdy námi požadovaný  dost náročný terén.

Celkem obtížně se mi píše, že se těším na další spolupráci, nebo že Vám přeji hodně zákazníků, ale pokud už se kdokoli dostane do stejného problému se svým vozidlem, vřele Vás doporučuji na jejich řešení.

V roce 2014 Vám proto přejeme získání řešení co největšího podílu vzniklých událostí a Vašim klientům stejnou spokojenost, jako je na naší straně.

S pozdravem

 

Július Milý

Kampos, s.r.o.

Comments are closed.