Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. podle vašich představ

Právě jste se rozhodli, že ve svém úspěšném podnikání postoupíte o kus dále a založíte si společnost s ručením omezeným? Firmu, která bude na obchodní partnery působit daleko lépe, než klasický živnostenský list, a jež bude mít na trhu řádnou váhu? Pak asi moc dobře tušíte, jaká úskalí vás čekají zrovna při založení firmy. S jakými procesy se budete muset potýkat a s jakou úřední mašinérií a přísnou legislativou přijdete do styku.

Libovolné založení s.r.o. lze však poměrně úspěšně zjednodušit, pakliže si k realizaci tohoto úkonu zvolíte adekvátního odborníka na tento segment. V tomto případě je to jistě Profi-kancelář s.r.o., která patří mezi subjekty s velice dlouhou, kvalitní a úspěšnou minulostí, co se týká založení s.r.o., případně poskytování sídla společnosti nebo pronájmu virtuální kanceláře.

Jak probíhá založení s.r.o.

Založení s.r.o. pak může plnohodnotně probíhat pod vedením a záštitou tohoto zkušeného odborníka. V rámci velice osobité spolupráce budete mít k dispozici proškoleného specialistu, který vám pomůže s jakýmkoliv úkonem, jež bude zapotřebí z vaší strany nebo zodpoví i ty nejzáludnější otázky, týkající se tohoto segmentu.

Výstupem vám poté bude několik důležitých listin, které vás budou opravňovat k vlastnění nové společnosti s ručením omezeným. Je to kromě živnostenského listu také:

  • Výpis z obchodního rejstříku
  • Registrace na příslušném finančním úřadu
  • Soudní rozhodnutí o zápisu firmy

Využijte založení s.r.o. na klíč, odevzdejte svoji plnou moc firmě Profi-kancelář s.r.o. a očekávejte doručení zprávy o finálním výsledku, jehož nedílnou součástí bude i zajištění složení základního kapitálu. Lepší a pohodlnější start do podnikání si zkrátka nemůžete přát.

Comments are closed.