Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Virtuální kancelář

Už vás nebaví platit přemrštěné sumy za kancelářské prostory, které jsou umístěny na lukrativní adrese, například v Praze? Využíváte tyto místnosti pouze několikrát do měsíce, ale nechcete se vzdát zajímavé a prestižní adresy? V tom případě vsaďte na zcela jiný druh pronájmu, který může být ušit přímo na míru. Přiblížíme si jednotlivé nabízené balíčky služeb virtuální kanceláře Profi-kancelář s.r.o. Nejdříve si, ale vysvětlíme co vlastně virtuální kancelář znamená a jestli je také tento způsob umístění sídla legální.

Co je virtuální kancelář?

Pod pojmem virtuální kancelář si řada lidí představí cosi imaginárního, snad i neexistujícího. V podání prověřené společnosti jde ve skutečnosti o zcela standardní, kompletně vybavené kancelářské prostory s podnikatelským servisem.

Je služba virtuální kancelář legální?

Další důležitou otázkou k zodpovězení je, jestli je virtuální kancelář legální? Nemusíte se bát, virtuální kancelář i všechny ostatní služby, které poskytuje společnost Profi-kancelář jsou plně v souladu s platnou legislativou. Každá společnost je jak předepisuje zákon přímo na budově označena názvem a identifikačním číslem společnosti. V pracovní dny je otevřena recepce, která zajistí kontakt se zákazníky i státními orgány, které přijdou na místo virtuální kanceláře.

Levná virtuální kancelář od společnosti Profi-kancelář

Klient Profi-kanceláře tedy získává nejen registrační, tzv. virtuální sídlo své firmy, které se objeví na štítku u vstupu do budovy, ale též celou řadu služeb z oblasti administrativy. Rozsah těchto služeb závisí na zvoleném programu virtuální kanceláře, přičemž ceny začínají již na několika stokách za měsíc. Při srovnání virtuálního sídla s provozem klasické „kamenné“ kanceláře a zaměstnání asistentky na běžnou administrativní práci, se jedná o pouhý zlomek nákladů. Virtuální kancelář je ideální volbou pokud nepotřebujete vlastní prostory a jste schopni pracovat doma či v terénu.

Virtuální kancelář od firmy Profi-kancelář si můžete zřídit na místech v Praze 1, v Praze 2, v Praze 3 a v Praze 9.

Comments are closed.