Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Prodej a pronájem kontejnerů od obytných po skladové.

Skladové kontejnery nebo obytné kontejnery poslouží nejen podnikatelů s potřebou navýšení skladových prostor nebo s potřebou plnohodnotného ubytování pracovníků na stavbách. Obytné kontejnery mohou rovněž velmi dobře posloužit v řešení bytových otázek nebo otázek spojených s administrativní a občanskou vybaveností.

 

Nejen u nás v České republice, ale i v zahraničí se tato forma řešení rychlého bydlení, problematiky občanské vybavenosti (školy, školky) stává naprosto běžnou alternativou klasického způsobu výstavby.

 

Řešení uvedené problematiky prostřednictvím obytného kontejneru je nejen ekonomicky zajímavější, ale současně je zde rychlejší výstavba a možnost řešení bydlení na klíč. Obytné kontejnery jsou nesmírně multifunkční a poskytují veškerý komfort, jak jej známe u klasických moderních staveb.

 

Společnost ALGECO poskytuje nejen možnost prodeje skladových kontejnerů, obytných kontejnerů, kancelářských kontejnerů, sanitárních kontejnerů a mnohých dalších, ale také jejich krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem.

Comments are closed.