Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rekonstrukce bytu

Bydlíte v bytě z dob dávno minulých? Podařilo se vám našetřit několik desítek tisíc korun a chcete si svůj domov výrazněji zvelebit? Stačí k tomu dva týdny a můžete mít velkou část bytu zrekonstruovánu. Stačí se obrátit na profesionály, kteří mají s rekonstrukcemi bytů bohaté zkušenosti a odvádějí kvalitní práci. Kolik vás rekonstrukce bude přibližně stát a na co se musíte připravit? Navštivte internetové stránky oulehla-real.cz kde nabízíme kompletní rekonstrukce bytů Brno a dozvíte se vše potřebné.

Základní rekonstrukce koupelny a toalety

Ve velké části starších bytů stále zůstávají původní umakartová či dřevotřísková jádra. Za mnoho let používání už rozhodně nesplňují všechny požadavky na vzhled a praktičnost. Rekonstrukce koupelny i toalety je přitom záležitostí přibližně pouze dvou a ani z hlediska financí se nejedná o tak vysokou investici. Původní bytové jádro je nahrazeno zděnými příčkami, které podstatně snižují hluk a nabízejí výrazně vyšší nosnost. Pro informace o přesném průběhu rekonstrukce můžete navštívit stránky oulehla-real.cz .

Někdy je nutné přistoupit k větším stavebním zásahům

Některé byty nemají ve špatném stavu pouze koupelnu, WC či kuchyň. V některých případech nesplňuje rozložení místností v bytě požadavky majitelů a ti žádají kompletní přestavění nenosných příček. S tím je pochopitelně spojeno i předělání části elektrických rozvodů, jelikož dochází k přesunům světel, vypínačů a mnohdy i zásuvek. Pokud jsou rozvody elektřiny v hliníku, pak vám doporučujeme současně s těmito velkými stavebními zásahy provést i nový rozvod elektřiny po celém bytě.

Kompletní výměna celé elektroinstalace

Staré hliníkové rozvody patří k nejporuchovějším částem bytů před rekonstrukcí. Hliník se dlouhodobým používáním vyhřívá a může docházet k poruchám, zkratům a v případě nedbalého zapojení i k požárům. Pokud už je byt z velké části vybouraný, tak nový rozvod elektřiny v mědi je záležitostí jednoho či dvou dnů. Pro více informací navštivte stránky zti Brno, tam se dozvíte více.

Comments are closed.