Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Posilovna Brno

Každý den pracujete v kanceláři? Začínají vás bolet záda a vůbec se necítíte v kondici? V takovém případě byste se sebou měli něco dělat. Máte několik možností. Můžete se společně s přáteli začít věnovat nějakému kolektivnímu sportu a rozpohybovat tak všechny části vašeho těla. Pokud se například na hraní volejbalu, squashe či jakoukoliv jinou kolektivní aktivitu úplně necítíte, začněte nejprve třeba s individuálním tréninkem v posilovně.

Brněnská posilovna Best Gym Horova

Najít vhodnou posilovnu v Brně není tak složité. Dnes si představíme jednu z nich, kterou najdete v Brně – Žabovřeskách. Jedná se o fitness centrum Best Gym Horova. Posilovna se nachází na 200 metrech čtverečních a své tělo máte možnost potrénovat na kvalitních strojích Grün Sport a Lax. V posilovně se nachází přístroje na posilování všech tělesných partií. Můžete tedy trénovat běh na běhacích pásech, ruce si pak posílíte například na veslovacím trenažéru či na spoustě dalších zařízení.

Přítomnost trenérů je samozřejmostí

Rádi byste začali cvičit na stroj, který jste doposud nevyzkoušeli? Nevíte si rady s jeho ovládáním a správným nastavením? Právě pro tyto případy vám jsou k dispozici trenéři, kteří vám pomohou a vysvětlí, jak vámi zvolený stroj nejlépe využít k posílení těla. Samozřejmě si lze objednat i individuálního trenéra. Ten pro vás sestaví vyhovující program a dohlédne na to, abyste cvičení nepřeháněli a nadměrnou či nesprávnou aktivitou si nezpůsobili nějaké zranění.

Kolik stojí vstup do posilovny?

Určitě očekáváte značné sumy za přístup k posilovacím strojům té nejvyšší kvality. V takovém případě budete jistě mile překvapeni. Za jeden vstup zaplatíte 70 – 80 korun. Samozřejmě si lze také zakoupit permanentku na 10 vstupů za 750 korun, 20 vstupů za 1250 a podobně. Posilovna Best Gym Horova vás tedy nevyjde nikterak draho a vaše tělo pravidelné cvičení jistě ocení.

Comments are closed.