Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pelíšky pro psy a kočičky

Každé zvířátko si zaslouží své místo v domě, kde ho nikdo nebude rušit a kde si užije pohodlí. Tak jako člověk potřebuje svou postel, psi potřebují pelíšky pro psy a kočky zase pelíšky pro kočky. Mohou mít mnoho podob. Bývají to polštáře, podložky, deky, boudičky, proutěné nebo plastové koše vystlané polštářem. Kromě vzhledu je důležitá kvalita, pohodlí a také snadná údržba. Každý pelíšek se někdy ušpiní a potřeba ho vyprat. U některých materiálů stačí pro běžnou údržbu očištění vlhkým hadrem, to nám usnadní práci. Výhodou je, pokud se vnitřní náplň co nejméně při praní nasákne vodou, a pokud i po vyprání pelíšky pro psy nebo kočky drží svůj tvar.

Psí matrace pěkného designu

Existují velmi pohodlné psí matrace, které zvířeti určitě bude jeho páníček závidět. Jsou komfortní, kvalitní a pevné, zároveň velmi příjemné na dotek. Taková matrace se bude dobře vyjímat v každé domácnosti a může se stát i stylovým interiérovým doplňkem. Uvidíte, že takové špičkové pelíšky pro psy vaši zvířecí kamarádi ocení. Je krásné dívat se, jak se pejsek spokojeně rozvaluje a je mu příjemně. Vybrat si můžete rozměr a barvu pro jakéhokoliv psího miláčka. Výhodou matrace je snadná údržba, nepropustný potah, dlouhá životnost a zároveň elegantní vzhled.

Speciální podložky pro pejsky

Kromě pelíšků pro psy můžete pejskovi pořídit i speciální podložku. Oceníte ji při běžném provozu v domácnosti i například při cestování. Podložka poskytuje komfort a pohodlí, přitom nezabere mnoho místa a snadno se přemístí. Má elegantní design a příjemný materiál. Podložku můžete umístit kdykoliv potřebujete, aby vám byl zvířecí kamarád stále nablízku a mohl si pohodlně lehnout. Dobře izoluje, drží tvar, uvnitř jsou speciální vlákna, která nemění svůj objem. Také s praním není vůbec problém. Vybrat si můžete z více typů a barev. Specialitou jsou chladící deky. V parných dnech totiž pejskové trpí. Tato podložka je příjemně zchladí. Hodí se na doma, na cestování, výstavy. Umístit ji můžete na zem i do pelíšku.

Comments are closed.