Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Chcete platit za vytápění domu méně než doposud? Nechte si instalovat tepelné čerpadlo

Chcete platit za vytápění domu méně než doposud? Nechte si instalovat tepelné čerpadlo

Naprostým hitem u nově stavěných nízkonákladových domů jsou tepelná čerpadla. Není čemu se divit, protože správně instalované a provozované tepelné čerpadlo dokáže vlastníkům nemovitosti ušetřit až 70% ceny za vytápění. Pochopitelně vždy záleží na konkrétní vybrané značce tepelného čerpadla, ovšem většina moderních zařízení vám uspoří minimálně 50% z rozpočtu na běžné vytápění domu.

Jak funguje nejběžnější tepelné čerpadlo vzduch/voda?

Někteří z vás určitě mají o fungování tepelného čerpadla alespoň nějakou představu. V tomto případě se teplo získává z venkovního vzduchu za využití kompresoru. Získaným teplem je zahříván vodní okruh, který následně vyhřívá vnitřek domu. Díky tomuto principu může být zařízení efektivní i při venkovních teplotách pod bodem mrazu.

3K Air Mont navrhne řešení přímo pro vaši nemovitost

Rádi byste si nechali do svého domu instalovat tepelné čerpadlo, ale nejste si jisti, jaký konkrétní typ vám ušetří nejvíce peněz? Neváhejte kontaktovat tepelná čerpadla Havířov například prostřednictvím internetových stránek Levnaklima.cz. Odborně vám poradí a v případě zájmu také vypracují projekt pro konkrétní nemovitost.

Instalace a servis všech dostupných značek tepelných čerpadel

Máte vybráno tepelné čerpadlo? Potom už zbývá pouze ho nainstalovat a udržovat ve výborném stavu. S tím vám mohou pochopitelně také pomoci lidé z tepelná čerpadla Ostrava, Havířov, Karviná . Zvolené tepelné čerpadlo vám dodají, instalují a i v průběhu dalších let je můžete požádat o záruční i pozáruční odborný servis. Vždy vám vyjdou vstříc a v případě pozáručního servisu nabídnou i přijatelné ceny. Jistě tedy budete s jejich službami spokojeni.

Comments are closed.