Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Barvy Dulux

Pracujte s kvalitními barvami

Chystáte se na malování interiéru? Už se vám nelíbí stávající barva na fasádě vašeho domu? Hledáte kvalitní barvu, která na dřevě vydrží spoustu let bez výrazných změn? Pro všechny tyto případy se bezpochyby perfektně hodí barvy Dulux, které bychom vám dnes rádi představili. Jedná se o profesionální barvy určené pro interiér i exteriér s vynikajícím krytím a barevnou stálostí. Působením slunce tedy po dlouhou dobu zůstává odstín nezměněn. S takovými barvami je radost pracovat, když víte, že za rok či dva to nebudete nuceni provádět znovu.

Vyzkoušejte barvy na fasády, dřevo i další materiály

Dulux patří mezi přední výrobce fasádních či interiérových a exteriérových barev na nejrůznější povrchy. Bez problémů tak můžete barvami Dulux obnovit vzhled vašeho domu, dalším typem vymalujete pokoje a barvou Dulux na dřevo či železo dáte pěkný vzhled plotu okolo vašeho pozemku.

Barvy Dulux mícháme podle přání

Dulux nabízí míchání barev několik základních odstínů. Pokud vám žádný z nich nevyhovuje, můžete si nechat například u mistralplus.cz namíchat barvu přesně podle vašeho přání. Stačí nás kontaktovat, vybrat si ze vzorníku na internetových stránkách nebo na prodejně a zvolit si typ barvy (fasádní, interiérovou atd…). Na počkání případně do druhého dne obdržíte namíchanou barvu přesně dle vašich představ. Cenu barvy naleznete v ceníku, případně vám bude sdělena přímo na prodejně v Brně v areálu obchodního centra Jasmín.

Nabízíme originální penetrace Dulux

Pokud nemáte s malováním dostatečné zkušenosti, určitě bychom vás rádi upozornili na nutnost použití penetrací Dulux před provedením finálního nátěru. Sjednotí se savost plochy a zamezíte tak vzniku „fleků“ s barevnou odlišností. Nátěr na zdích také pochopitelně lépe drží a nezačíná se po čase odlupovat.

Comments are closed.