Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Revoluce v pánském spodním prádle

Kdysi dávno předávno, nosili muži místo spodního prádla jen omotaný kus kožešiny. Pravěk je ovšem dávno za námi a dnes si muži více než kdy jindy v módní historii zakládají na tom, aby vypadali hezky jen ve spodním prádle. Proto se můžete pravidelně v mnoha módních časopisech setkat s kvantem reklam na pánské spodní prádlo, stejně jako s informace o módních návrhářích, kteří přesedlali z navrhování luxusního oblečení na luxusní spodní prádlo. Své o tom ví i David Backham, které společně se svou ženou jsou tvářemi jedné luxusní módní kolekce spodního prádla.

Spojení kvality a humoru

Vypláznout pár tisíc korun za sice značkové a luxusní pánské trenýrky je moc hezké, speciálně jedná-li se o dárek. Ovšem do takových extrémů v naší malé vlasti zacházet nemusíme. Češi jsou všeobecně na světě známí pro svoji vynalézavost a smysl pro humor. No, a když se tyto dvě věci dají dohromady, vznikne projekt Trenkoun, který se zabývá prodejem pánský trenek s potiskem. Tento obchůdek prodává velmi populární a oblíbené pánské spodní prádlo s vtipnými obrázky, motivy a slogany. Trenýrky jsou vyráběny z 100% bavlny, která je známá svou pohodlností a prodyšností. Samozřejmostí je také fakt, že jsou všechny trenýrky s potiskem šity právě v České republice.

Zákaznický servis

Zákazníky obchod trenkou.cz nezískává jen svými nápaditými a kvalitními výrobky, ale také svou péčí o ně. Vámi vybrané zboží může být u vás doma už do 24 hodin od jeho objednání. V případě, že nebudete z jakéhokoliv důvodu spokojeni se zbožím, tak lze zboží do 14 dnů vrátit a peníze vám budou obratem poslány zpět. Platit můžete samozřejmě klasickými způsoby a dokonce můžete objednávat i přes telefon.

Comments are closed.