Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rychlá přeprava nákladu po ČR i do zahraničí

Mnozí čeští výrobci distribuují už nyní své zboží nejen po celé republice ale i do zahraničí. Přeci jen náš trh není tak veliký, aby přinášel firmám požadovaný zisk. Ovšem ono dostat své produkty k zahraničním odběratelům rozhodně není nic jednoduchého. Asi nejtěžší je prosadit se s cenou, která pochopitelně vzhledem k nutné přepravě zboží trochu narůstá. Ovšem můžete se zkusit prosadit jiným způsobem, a to rychlostí dodání objednaného zboží k odběrateli. K tomu stačí zvolit spolehlivou přepravní společnost.

Vstříc vám vyjde brněnská společnost L&L

Mnohé přepravní společnosti se vás snaží ohromit velmi nízkou cenou za dopravu nákladu z místa A do bodu B. Bohužel často zůstává vaše zásilka i několik dní na skladě, ze kterého putuje na místo určení až po několika dnech, kdy je požadovaným směrem vypravován kamion. L&L ovšem postupuje jinak. Váš náklad je přepraven na terminál a ihned se přesouvá do vozu, který ho dostane v co nejkratším čase na místo určení.

Jaké vozy využívají pro přepravu?

Každého zájemce o přepravní služby musí zajímat, jaké množství nákladu může společnost L&L přepravovat? V jednom nákladním voze může být tedy převezeno až 24 tun nákladu. K přepravě jsou podle hmotnosti a typu nákladu využívány dodávková vozidla, nákladní vozy do 3,5 tuny, do 6 tun, do 12 tun a do 24 tun. Díky našemu širokému vozovému parku dokážeme poskytovat prvotřídní služby autodopravy v Brně i celé ČR. Můžete si buďto objednat využití celého vozu případně dát váš náklad do kusové přepravy, kdy je vozidlo obsazeno zbožím od více klientů.

Možnost uskladnění přepravovaného materiálu

Společnost L&L nabízí svým klientům kromě přepravy nákladu i jeho uskladnění v hlídaných prostorách. Ve skladu se také nachází všechna potřebná manipulační technika. Své zboží tak můžete mít připraveno k odeslání přímo v prostorách firmy L&L, což výrazně snižuje dobu dodání k zákazníkovi. Věříme, že této služby budete rádi využívat a zajistí vám dobrou a dlouhodobou spolupráci s významnými odběrateli vašeho zboží. Velmi zajímavou službou je také tzv. cross docking. Více o službách najdete na našem webu www.lal.cz.

Comments are closed.