Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rafni- nábytek i s opravami

Rafni.cz jsou internetové stránky, které vám nabídnou veliký výběr především kancelářského nábytku. Pokud se rozhodujete jak vybavit svou kancelář, určitě si zde vyberete ideální produkt, který bude sloužit i slušet. Při výběru je dnes již důležitý také design, ne jen funkce a stále více lidí se snaží tyto dva faktory co nejlépe zkombinovat. Na webu Rafni najdete všechny možné typy nábytku, včetně specializovaného, vhodného do charakteristických místností.

Obrovský výběr kancelářských židlí

Už nemusíte hledat kancelářské židle v mnoha elektronických obchodech, než se dostanete k tomu správnému produktu. Stačí vám na chvíli zůstat na stránkách Rafni.cz, a soustředit se zde na danou nabídku a na danou produktovou řadu, vhodnou přesně do vašich kanceláří nebo domácích pracoven.

Jídelní židle na míru do vaší kuchyně

Do moderního domu se skvěle hodí jídelní židle z masivu. I ty najdete v tomto internetovém obchodě. Jsou vhodné nejen do jídelny, ale také do kuchyně nebo do kantýny v práci. Židle do jídelny v tomto shopu se vyznačují vysokou kvalitou provedení a také nadčasovým provedením. Nechybí samozřejmě také různě ohýbané židle, případně úpravy jako je lakování nebo impregnace.

Speciální židle

V nabídce si vyberete i speciální židle. Sem patří například zdravotní nebo ergonomicky uzpůsobený nábytek, který se hodí k různým činnostem. Mohou to být také kupříkladu židle se síťovinou nebo laboratorní.

Nákup nebo oprava?

Pokud nemáte v úmyslu nákup nového nábytku, ale pouze jeho opravu, na rafni.cz najdete spoustu náhradních dílů na židle i součástek, bez kterých se váš nábytek neobejde. Jedná se třeba o náhradní kříže, mechaniky nebo pojezdová kolečka. Když se vám poláme kolečko, bude o vás postaráno, nemusíte hned nakupovat nové vybavení.

Dětský nábytek nechybí

A nechybí ani různé moderní kolekce dětského nábytku, kdy za zmínku stojí především dětský rostoucí nábytek. Ten se vyznačuje možností nastavení. U tohoto nábytku si můžete každý rok posunout výšku, díky čemuž vydrží dětem bez potíží i několik let.

Comments are closed.