Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Jak se pozná kvalitní iPad servis

Kdysi dávno předávno, když ještě Steve Jobs sídlil se svou firmou v garáži svých rodičů a vlastnit mobilní telefon Nokia 3310 byla machrovinka number one, se pokažený mobil řešil jednoduše. Vyhodil se do nejbližší popelnice a jel se pořizovat co nejrychleji nový. Spravovat jej byl tehdy nadlidský úkol, na který si troufnul jen málo kdo. Dnes, když už každý druhý vlastní iPad nebo alespoň iPhone je bláznovství vyhazovat mobilní telefony za patnáct tisíc korun a pořizovat nový. Problémy se řeší v odborných iPad a iPhone servisech, kterých je jako hub po dešti. Ovšem jak se pozná ten kvalitní, který je plný odborníků?

Ptejte se

Tím, co vám zaručeně může pomoci při hledání kvalitního, například iPhone servisu, jsou bezesporu reference. Může se jednak jak o reference na internetu, kde jich můžete najít nespočet, tak samozřejmě a to v první řadě, reference od vašich známých. Využijte také svých sociálních sítí a zeptejte se svých přátel například na facebooku, který iPhone servis by vám doporučili a proč.

Rychlost na prvním místě

O tom, zda se do servisu, ve kterém vám právě provádějí odblokování iPhone, ještě kdy vrátíte, si rozhoduje servis sám. Za prvé je rozhodující doba opravy. Ve světě, kdy už teď je pozdě, se oceňují opravy na místě, v horším případě do několika málo hodin. Čím dřív, tím líp a tím je i vyšší pravděpodobnost, že se do tohoto servisu při dalších problémech opět vrátíte. Dalším kritériem je samozřejmě cena. Asi jen s přemáháním vyloudíte úsměv při platbě horentní sumy za nějakou prkotinu, která převyšuje pořizovací cenu samotného iPhonu v několikanásobném řádu.

I když je iPhone a iPad jen spotřební zboží, které s největší pravděpodobností budete za pár let muset vyměnit za modernější verzi, rozhodně je na místě se o něj co nejlépe to jde starat. A kvalitní iPhone a iPad servis k tomu bezesporu patří.

Comments are closed.