Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vyberte si kvalitní servis pro Vaše okna

Firma s.o.s. je společnost, která se zabývá kvalitním servisem oken, montáží žaluzií a montáž parapetů a dalšími službami, které jsou potřeba pro Vaše okna. Dále provádíme opravy a servis dveří. Firma působí na trhu již několik let, a proto Vám nabízí pouze kvalitní prvotřídní služby.

Naše firma Vám může nabídnout velmi zajímavý servis podle akutnosti Vašich potřeb, aby mohla uspokojit požadavky všem zákazníkům. V akutních případech je pro naše zákazníky připraven pohotovostní servis, který mohou využít 24 hodin denně.

Co se týče opravy oken, provádíme prohlídky funkčnosti, při které Vám kompletně prohlédneme Vaše okna. Provádíme veškeré opravy, rámů, křídel, kování, výměny skel, zvýšení bezpečnostní ochrany. Dále v naší nabídce naleznete seřizování dveří a oken.

Mezi další nedílnou součást našich oken patří sítě proti hmyzu. Tyto sítě mají funkční a zároveň estetické řešení ochrany proti hmyzu. Vyrábíme a montujeme sítě do oken z několika systémů dle potřeb a výběru zákazníka. Také si můžete vybrat z opravdu široké nabídku druhů a barev sítí. Sítě jsou vyráběny z kvalitních komponentů, rám sítě je vyroben z hliníkového profilu, síťovina ze skelného vlákna potaženého plastem. Pokud hledáte opravdu kvalitní servis pro Vaše okna firma s.o.s. je pro Vás tím nejlepším řešením.

Comments are closed.