Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

ZAČÍNÁTE PODNIKAT? ZALOŽILI JSTE NOVĚ FIRMU? JSTE NA TRHU KRÁTCE A POTŘEBUJETE ÚČETNÍ SLUŽBY? PAK JSME TU PRO VÁS.

Účetnictví je dnes nedílnou součástí každé firmy a jeho jednotlivé úkony a služby nejsou jednoduché, od přihlášení na sociální správu, zdravotní pojišťovnu, přes přihlášení k dani až po založení s.r.o. a s ním spojených dokladů a smluv, které po vás stát a finanční úřad budou chtít.

Jestliže chcete mít čas a klid na vlastní práci, přenechejte všechny starosti spojené s účetními úkony na nás. Účetnictví dnes potřebuje každá firma, podnikatel či živnostník. Firma Bilance-účetnictví vám nabízí kvalitní, spolehlivé a profesionální služby.

Klid duši má ten, komu provádí účetnictví firma Bilance

- Ing. Helena Komersová Vilikusová.

 

Jsme malou profesionální firmou rodinného typu vedenou daňovým poradcem Ing. Helenou Komersovou, registrovanou v Komoře daňových poradců pod číslem 3009. Naše firma je dobře pojištěna za případné chyby, proto vám nabízíme jistotu bez problémů a vícenákladů.

Nabídka našich účetních služeb je rozsáhlá, dokážeme vyhovět jak velkým a středním firmám, tak i firmám malým, jednotlivým podnikatelům a živnostníkům. Spolupracujte s námi a získáte kvalitní, profesionální a jisté vedení účetnictví včetně daňového poradenství.

 Specializace

  • vedení účetnictví a daňové evidence
  • kompletní finanční servis
  • daňové poradenství včetně zastupování na FÚ
  • účetnictví neziskových organizací
  • mzdové účetnictví
  • personalistika

Více o nás, včetně referencí najdete na: www.bilance-ucetnictvi.cz nebo na www.facebook.com/bilanceucetnictvi

Comments are closed.