Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Příslušenství magicam pro snadnější natáčení

Kamerové příslušenství ke sportovním kamerám je důležitou součástí vybavení pro ty, kterým nestačí obsah základního balení. Do začátku je obsah balení dostačující, ale jak se trochu rozkoukáte, určitě vás napadnou další možnosti unikátního natočení videa, a pro ně budete možná potřebovat různé vychytávky. Dnes už se vyrábí snad vše, co vás napadne. Příslušenství magicam obsahuje především nejrůznější držáky, abyste mohli kamerku umístit pravdu kamkoliv, jak na svém těle, tak na dopravních prostředcích i jinde. Nejčastější je připevnění kamery na helmu. Pokud nepotřebujete hemu, můžete si pomocí speciální čelenky kameru nasadit na hlavu, a natočit záběry vašima očima.

Praktické kamerové příslušenství pro všechny situace

Montážní příslušenství go pro vám umožní upevnit vaši kamerku go pro kamkoliv potřebujete, do auta, na motorku, na řídítka, na helmu, zvenku na čelní sklo, na tělo, i kamkoliv jinam. Například nalepovací držáky jsou velice univerzální. Speciální držáky pro snad jakýkoliv druh sportu nabízí ke kamerám každý dobrý výrobce. Pro ochranu vaší kamery slouží nejrůznější pouzdra. S některými se lze i bez obav potápět. Jsou koncipována tak, by se i přes pouzdro kamera snadno ovládala a dobře se držela.

Autokamery s rozmanitou výbavou

Ke kameře do auta můžete mít i řadu vylepšení. V nabídce příslušenství truecam naleznete přísavné držáky, nalepovací držáky, náhradní nabíječky do auta, nebo filtry pro ještě kvalitnější obraz. Tato praktická kamera je zároveň i černou skříňkou, která dokáže poskytnout důkazy při nehodě, nebo sporné situaci na silnici. Ovšem vaše auto mlže být v ohrožení i na parkovišti. Vhodná je nejen do osobních automobilů, ale i do nákladních, autobusů, nebo traktorů. Oblíbená je u profesionálních přepravců.

Comments are closed.