Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kloubní přípravky se zárukou kvality

Pokud chcete zaručeně kvalitní a skutečně účinné kloubní přípravky, máme pro vás tip.

                Trpíte bolestmi kloubů a hledáte způsob, jak se jich zbavit nebo je aspoň zmírnit? Máte pocit, že už jste vyzkoušeli všechny osvědčené i neosvědčené metody, ale žádná nezabírá? Pokud si tohle myslíte, můžeme vám s jistotou říct, že se pletete. Kdybyste totiž měli zkušenost s výrobky společnosti DACOM Pharma s. r. o. poznali byste změnu k lepšímu již po měsíci.

Firma DACOM Pharma se již dlouhá léta věnuje vývoji, výrobě a prodeji kloubních přípravků značky Colafit. Ty obsahují čistý krystalický bovinní lyofilizovaný kolagen, čistoty 99,9 %, který má obrovský význam pro funkčnost pohybového aparátu, kvalitu a pružnost kůže i správnou funkci celého organismu.

Zárukou kvality a vysoké účinnosti kloubních přípravků Colafit jsou v prvé řadě zkušenosti uživatelů tohoto preparátů. Společnost  DACOM Pharma s. r. o. má navíc zavedený systém přísných pravidel, který je uplatňován při každodenních výrobních postupech, jenž jsou navíc certifikovány dle pravidel HACCP.

Dále firma přijala politiku IMS, neboli integrovanou politiku kvality a environmentu k zajištění kvality a ochrany životního prostředí v rámci návrhu, vývoje, výroby, balení a dodávání doplňků stravy a veterinárních přípravků. Tato politika stojí na několika principech, díky kterým si můžete být jisti, že finální produkt, který se k vám dostane, je velmi kvalitní a propracovaný a vychází ze zkušeností a potřeb skutečných lidí. Navíc je vždy vyvíjen a produkován zaměstnanci, kteří jsou odborníky ve svém oboru, a na svém rozvoji dále pracují.

Produkty Colafit již bezpečně usnadnily život statisícům lidí po celé České republice i mimo ni. Každý jejich uživatel na sobě již po měsíci pravidelného užívání zpozoroval jeho pozitivní účinky v podobě menších bolestí nebo i lepší pružnosti pleti. Nechte se tedy inspirovat pozitivními příběhy těchto lidí, které naleznete na http://www.dacom.cz/, a už nikdy se netrapte omezeními, která lze přitom tak snadno řešit.

Comments are closed.