Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Potřebujete vymalovat? Nabízíme kvalitní malířské práce

Většina lidí se chce doma cítit opravdu dobře. Barva stěny a celkový vzhled malby ovlivňuje Vaši náladu v domácnosti. Proč tedy nevyužít práce specialisty, který Vám přesně navrhne malbu do Vašeho pokoje a s perfektní precizností i realizuje. Malíř pokojů Praha – společnost Legr s.r.o. se zaměřuje na malování domácností, ale i komerčních objektů.

Všechny nátěry provádíme pouze osvědčenými značkami barev, jako je DULUX,  JOHNSTONES, PRIMALEX, DUFA, JUB, HERBOL, REMERS, TERRANOVA atd.

Na začátku spolupráce Vám vypracujeme přesnou kalkulaci. Při samotné realizaci zakryjeme všechny podlahy papírem, nábytek fólií, odlepíme lišty, které jsou na podlaze či na stěnách. Odstraníme vše, co na stěnách při malování nemá být.

Kromě malování bytů nabízí i další služby v této oblasti, jako je například – štukování stěn, nátěry podlah či fasád protipožární nátěry či lakýrnické práce.

Pokud malíř pokojů Praha, tak jedině Legr s.r.o. Více informací o společnosti najdete na www.vasmalir.cz či na telefonickém kontaktu 603 42 10 49.

Comments are closed.