Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nechte si od nás vytvořit kvalitní právní překlad

Firma Globtran nenabízí svým zákazníkům jen obecné překlady, ale i kompletní právní překladatelský a tlumočnický servis ve všech světových jazycích. Můžete si zvolit formát, podle Vašich požadavků a co se týče termínů, jsme schopni Vám zajistit opravdu rychlou a kvalitní práci v oboru překladatelské činnosti. Samozřejmostí našich právních překladů je i zajišťování korektur textů rodilými mluvčími, předtiskových korektur a rovněž kontroly gramatické a stylistické správnosti přeloženého textu a to především u dokumentů pro tisk.

Nabízíme Vám právní překlady v oblasti právních smluv, jako jsou například nájemní smlouvy, nebo smlouvy o spolupráci. Dále pak právní překlady licenčních smluv, právní překlady zákonů ČR, právní překlady zákonů EU, právní překlady žalob pro soudní účely a mnoho dalších.

Při právních překladech využíváme technologií TRADOS a TRANSIT, které fungují na základě překladových pamětí, díky kterým je výsledný překlad konzistentní z hlediska terminologie.

Právní překlad nabízí firma Globtran do všech světových jazyků jako je angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, maďarština, slovenština, také jsme schopni zajistit právní překlady i pro další jazyky, včetně méně obvyklých i exotických jazyků. Neváhejte a nechte si přeložit dokumenty jen u toho, kdo se opravdu vyzná.

Comments are closed.