Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Profesionální překlady za skvělé ceny

Překlady, které zajišťuje naše firma Global Translations Vám vždy mohou zajistit jen profesionální výsledky, díky zkušenostem, které firma po dobu desetiletého působení v této oblasti získala.

Firma zajišťuje překlady obecné, odborné i se soudním v termínech vyhotovení expres do 24 hod, nebo standard, které bývá hotové většinou do 3 dnů. Na našich stránkách globtran.cz se dozvíte všechny potřebné informace, které Vám poslouží při Vašem rozhodování. Klientům této společnosti je zárukou, že pro ně neustále zvyšujeme kvalitu námi poskytovaných služeb. Pokud si pro svůj překlad vyberete právě naší formu, věříme, že budete stoprocentně spokojeni.

Firma nabízí překlady do všech možných světových jazyků, také je schopna zajistit překlady i pro další jazyky, včetně méně obvyklých i exotických jazyků. Zajišťuje také korektury textů rodilými mluvčími, předtiskových korektur a rovněž kontroly gramatické a stylistické správnosti přeloženého textu a to především u dokumentů pro tisk. Všechny překlady jsou několikrát kontrolovány pro dosažení maximálního výsledku.

Pro stálé zákazníky, kteří využívají služby Global Translations v oblasti překladů, tlumočení či dalších jazykových služeb, má firma připraven systém slev a bonusů. Global Translations preferuje především dlouhodobé obchodní vztahy založené na vzájemné důvěře a vstřícnosti.

Comments are closed.