Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Zhubněte do plavek – Bezbolestná liposukce Praha

Kavitace neboli neinvazivní liposukce, je moderní, bezbolestnou, vysoce účinnou alternativou chirurgické liposukce. Ultrazvukové a radiofrekvenční vlny odbourávají přebytečnou tukovou tkáň a výrazně redukují celulitidu. Díky tomu se snadno a bezbolestně můžete přiblížit své vytoužené postavě.

Kavitace Praha narušuje membrány tukových buněk za pomoci nízkofrekvenčního ultrazvuku. Odbouráme přebytečnou tukovou tkáň přesně tam, kde je to potřeba. Neinvazivní liposukce s naším přístrojem Exilis je vhodná zejména k redukci tukových polštářků, které jsou obtížně odstranitelné dietou či cvičením.

Bezbolestná liposukce Praha je vhodná pro všechny, kteří si přejí vylepšit svou postavu, aniž by chtěli podstoupit chirurgický zákrok. Bezbolestná neinvazivní liposukce Exilis probíhá bez anestezie, bez bolesti, bez hospitalizace. Trvá max. 45 minut podle velikosti ošetřované oblasti.

Pokud se i vy chtíce připravit na letní sezónu a přejete si letos okouzlit v plavkách, vyzkoušejte neinvazivní liposukci. Již při pohledu do zrcadla jsou výsledky po ošetření přístrojem Exilis zřetelně viditelné. Ošetření je vnímáno jako intenzivní a příjemná tepelná masáž, vše pohodlně vleže na lůžku.

Comments are closed.