Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Splňte si vytouženou postavu

Blíží se léto a každá žena začíná řešit svou postavu do plavek. Shodit nějaká ty kila, nebo zpevnit postavu si přeje žena v každém věku. Pokud chcete zaručeně zhubnout do Vašich vysněných křivek, vyzkoušejte neinvazivní liposukci. Neinvazivní liposukce Praha je vhodná pro všechny, kteří si přejí vylepšit svou postavu, aniž by chtěli podstoupit chirurgický zákrok.

Liposukce Praha, kterou naleznete v salónu Aeditus je vhodná zejména k redukci tukových polštářků, které jsou obtížně odstranitelné dietou či cvičením. Modeluje postavu a zmírňuje projevy celulitidy. Kombinace vysokofrekvenční a mechanické energie umožňuje snadnější průnik vlnění do tkání. Nás salón používá k neinvazivní liposukci přístroj Exilis, který se cíleně zaměřuje na hlouběji uložené vrstvy tuku.

Kombinace ultrazvuku a radiofrekvence usnadňuje, aby vlnění snadněji proniklo do tkání a zaměřilo se tak na hlouběji uložené vrstvy tuku. Ultrazvukové vlny Exilis způsobují rozklad obranné formace tukových shluků na samostatné tukové buňky.

Pokud i vy chcete být do léta blíž svým vysněným křivkám, neváhejte a vyzkoušejte neinvazivní liposukci. Celá metoda je bezbolestná a stačí Vám jen několik návštěv a vysněnou postavu můžete předvést na dovolené.

Comments are closed.