Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rooney prý chyběl pro zranění a ne pro porušení disciplíny

Wayne Rooney údajně kvůli menším zdravotním problémům nenastoupil ve včerejším zápase Manchesteru United s Blackburnem Rovers, ve kterém obhájce mistrovského titulu senzačně prohrál 2:3.Anglický útočník sledoval celý duel z VIP lóže a jeho sázkové kanceláře zaměstnavatel neposkytl žádné konkrétní informace k tomuto kroku.

V dnešní anglické tisku se objevily spekulace, podle nichž Rooney nehrál z disciplinárních důvodů.Daily Mail hlásí, že Rooney spolu s manželkou Collen a se spoluhráči Johny Evansem a Darronom Gibsonem si na svatého Štěpána po vítězství nad Wigan 5:0 zašli na večeři do jedné z manchesterských restaurací, kde pobyli až do pozdní noci.

Ferguson prý za porušení večírky Rooneyho nenominoval ani na zápas, ale vedení United na svých sázkové kanceláře oficiálních stránkách vysvětluje, že Rooney nenastoupil pro drobné zranenie.Zaujímavé je však také, že ani Gibson nebyl alespoň na lavičce a Evans je zraněný.

,, Wayne nebyl tento týden plnohodnotně zapojen do tréninkového procesu, vynechal několik dní a protože jsem nechtěl riskovat zhoršení jeho zranění, dopřál jsem mu odpočinek. Ve středu hrajeme v Newcastle av tomto zápase už s ním sázkové kanceláře najisto počítám, „prohlásil kouč Sir Alex Ferguson.

Comments are closed.